Julegaveideér og influenza

Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Operation
Halina Abram...
3 dage siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære dagbog,
Så blev den første af os i familien ramt af influenza, stakkels lille sønnike på fem år. Øv, det er så surt når ens børn er syge, ville så gerne tage det fra ham og så bare selv være syg. Han skal i hvert fald ikke i børnehave i dag, han havde det elendigt i går og sov det meste af dagen væk. Men de tre andre skal naturligvis af sted, også den mindste kommer i børnehave. For så kan min syge søn, få noget ekstra opmærksomhed og tror også at det er fint at min mindste prøver at være i børnehaven uden storbror.

Mit hovede er p.t ved at springes fordi jeg ikke ved hvad pokker vi skal give ungerne i julegave, jag er helt tom for ideér. jeg plejer ellers altid at have styr på det før vi når d.15/12 men i år går det vist ikke. Tror jeg er heldig hvis jeg bliver færdig inden d.24
Har købt lidt af det til mine forældre, må hellere lade være med at skrie hvad det er, for jeg ved jo at min mor nogen gange følger lidt med her inde. Men jeg har også fået fat i to små ting til mine døtre, men jeg mangler ellers ALT andet endnu, aaargggggg bliver aldrig færdig.
Fik mulighed for at tage med til Tyskland på fredag og købe julegaver, så kan folk jo få dobbelt så meget. Men hvad så hvis det skal byttes..... Og det kræver jo at så at manden kommer tidligt hjem og kan hente ungerne. For hvis først sådan en flok tøser tager på Tysklands tur, så er det jo ikke sikkert at vi kommer hurtigt hjem igen. Men nu må jeg lige se, hvad vi finder på.
Ups..... klokken er nu 06.34!!!!!!! Må hellere have kaldt på de to store de skulle jo gerne nå at komme i skole til tiden.
Skrives ved kære dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julegaveideér og influenza er publiceret 08/12-2008 06:35 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.