Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Så er jeg flyttet... stod op kl. halv otte og turbopakkede non-stop til kl. 11, hvor jeg skulle ud i den nye lejlighed og bære et skab op som mine forældre var kommet med, som sammen med skabet og en masse gløgg blev efterladt herude.

Tilbage ind til den gamle lejlighed og åbne dør for så mange søde venner, at jeg var lige ved at græde på et tidspunkt. Tak, tak, tak fordi jeg er så sindssygt heldig at kende sådan nogle søde mennesker.

Gamle børnehave veninde, det vennepar, der egentlig er gamle J's venner, gymnasiefolk, min knoklende søster, svoger, veninde fra studietid med kæreste, anden veninde fra studietid, ny genfunden veninde fra efterskolen og gud hjælpemig om min gamle bofælles ven, som jeg har været sammen med et par gange sendte en sms igår og spurgte om han stadig måtte komme! Til flytning - yes you may! Og så er han så gemytlig og utroligt sød og dejlig, så selvfølgelig måtte han det.

Da vi kom herop i den nye lejlighed havde min kære moder sørget for, at der duftede fantastisk af gløgg og appelsiner i hele lejligheden, og de gravide veninder, bofælle med tømmermænd, og de efterladte ægtefæller med børnene dukkede også op. Jeg fik stille konstateret, at vi sagtens kunne være mange mennesker bare i køkken-stuen.

Det er en dejlig dag idag. jeg er glad og helt og aldeles brugt.

Jeg har sendt en sms til fyr om at jeg tænker på ham og kommer til at savne ham, men at det er det helt rigtige vi har gjort. Han svarede, at han havde det fint og synes vi var sluttet på en god måde. Tak fyr, fordi du siger det :) Og at han var begyndt at ryge igen... har brugt mig som undskyldinge (!)

Nu er jeg helt alene herude... ringede til bofællen, og sagde undskyld for rodet hjemme, og at det var mærkeligt nu at være her helt alene. Han grinede og sagde; 'Ja, nu bor du jo der'. Og jeg kunne høre ham sige mellem linierne, at det var jeg sgu selv ude om. Han er så utroligt sød og fordomsfri, er han. Jeg kommer til at savne ham, men jeg er glad. Føler mig så svine heldig.

Tak kære kære nogen, for de søde dejlige venner jeg har. En kedelig flytning har været en af de hyggeligste søndage, jeg har oplevet længe. Må invitere på søndag noget mere!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tak for dejlige venner! er publiceret 14/12-2008 23:48 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.