15 år siden

Pulverhekse på trappestenen

Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Vi har haft det hyggeligt, og det har været så rart at se mine forældres venners børn, der på en eller anden måde jo svarer til kusiner og fætre. Mine egne kusiner og fætre har jeg aldrig haft så meget at gøre med. Dels fordi de danske lever i sociale lag, jeg ikke helt føler mig hjemme i, og dels fordi min mors familie jo er langt væk.

Men nu begynder jeg at blive mennesketræt og glæde mig helt vildt til at komme hjem til min nye lejlighed og nyde fridagene. Helst tog jeg afsted lige nu! Men søster skal lige nå at være her også, og hun kører ind, hvilket alt andet lige er en utroligt behagelig ting. Det bliver nok først engang i eftermiddag så.

Igår sad søster og jeg i min farmors gamle pelse på trappestenen udenfor og kiggede på stjerner mens søster røg smøg. Det var hyggeligt og rart. Vi er nogle gamle tanter... det er faktisk en helt anderledes situation. I mange år har vi haft kærester, og har været forskellige steder i juledagene efter jul. Nu er vi to gamle pulverhekse på trappestenen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pulverhekse på trappestenen er publiceret 27/12-2008 08:55 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.