Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
6 år siden
Klumpen i halsen..

Nus og mig er blevet "kærester". Vi holdt nytår sammen, hos ham - eller dvs. han roommate holdt festen. Der kom fire andre, vi var seks i det hele. En gut kendte tydeligvis Nus fra tidligere.

Vi talte lidt, forud for nytårsaften. Lånte hans computer, på skrivebordet var en tekst åben. "Orgasme" hed den. Jeg læste kun de to første ord, før jeg af ren skræk minimerede. "Jeg slikker". Så havde jeg fået nok.

Vi lå hos mig forud for festen. Han skrev med en eller anden via sin tlf. Læste ikke andet, end hendes navn og endelsen "sd". Forkortelse for Sexdating.dk, hvor jeg i sin tid også fandt ham. Hvorfor jeg var der, har jeg glemt. Jeg er der ikke længere, og det betyder heller ikke det vilde.

Men.. (Så, NU kommer det)

Han har været der i 2 år, har scoret alt hvad scores kan - og han bliver ved med at sige at han har gjort ting jeg ikke vil høre..
Han er af den mening, at pigen ikke må være utro, men som mand er man lovligere undskyldt, fordi mænd er bedre til sex uden følelser og fordi man nogle gange må igennem "noget andet" for at indse at det bedste er det man har..
Jeg gik lidt i panik over de to ting, fordi det hele er eksen om igen. Dulle på nettet, underholdning og intime skriverier.. Antageligvis..
Han har bekendt at han ikke har lyst til sex.. Om det er pga mig - tvivler jeg på, for vi har haft god sex, rigtig god sex..
Han taler om at han gerne vil have mig med i swingerklub - jeg forstår ikke helt hvorfor, jeg er afgjort for jaloux til at se ham være sammen med en anden pige, og jeg har ikke lyst til at dele ham med andre..

Det er så mange tanker.. Det gør ondt.. Eller.. Det kommer det til.. Øv.. Det var meget nemmere da vi ikke var "kærester" og han ikke kaldte mig skat og jeg var ligeglad med hvad han lavede, når vi ikke var sammen..

Hjælp!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget UD med det hele.. er publiceret 02/01-2009 13:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.