15 år siden

Hjerteloese pizzaer!

Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Sad lige og laeste igennem nogle gamle emails fra sidste aar. Ville oenske, jeg kunne gaa tilbage til de glade tider. Det er egentlig maerkligt, at man kan vaere bedste venner det ene oejeblik og saa give den anden den kolde skuldre det naeste. Hjerteloes!

Fik mere boevl idag hvad angaar den afskedsgave. Der var nogle flere som fandt ud af det og ville gerne vaere med til at give, men problemet var, at jeg allerede havde koebt gaven. Saa nu har jeg sagt til dem, at de stadig kan vaere med, men saa skal jeg bare koebe noget ekstra imorgen i frokostpausen. Tror ikke, jeg goer det here igen...eller maaske noget diskret naeste gang. Man proever jo bare at vaere en god kollega/ven.

Fik heller ikke loebet idag. Det var bare saa koldt, at jeg ikke kunne faa mig selv til at loebe i det vejr idag. Det maa vente til weekenden og saa maa det blive en lang tur.

Foeler mig lidt isoleret for tiden. Har ikke hoert meget fra mine naermeste veninder eller venner i det hele taget. Det er somom all er gaaet i vinterhi. Alting er lidt for stille og det kan jeg ikke lide.

Tager hjem til foraeldrene iaften. Jeg staar vidst for noget pizza, saa jeg maa heller tage afsted.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjerteloese pizzaer! er publiceret 07/01-2009 20:05 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.