Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
I dag har været en super god dag.. Har haft kvalitets tid med min søs- noget der var tiltrængt helt ind i det inderste af mig.. Så er der lidt mere overskud..

Umiddelbart ikke fordi at jeg har så meget brug for det ekstra overskud lige pt- alt ser ud til at gå som jeg gerne ville og jeg føler mig fri på en måde jeg ikke har gjort i meget lang tid.. Til trods for at jeg er mere bundet end jeg nogensinde før har været, giver det stadig en friheds følelse indeni jeg ikke kan beskrive..
Jeg er mig selv på alle fronter og kan mærke at jeg har haft brug for at have det på denne måde og udelukkende være afhængig af mig selv..

Det er mit hjem, mine ting, mit frirum, her jeg hører til og her jeg bestemmer.. Her jeg er tryg, her jeg kan danse rundt af glæde og her jeg kan sætte mig ned og græde i fred uden at skulle forklare mine handlinger overfor nogen..
Jeg elsker den følelse og bliver sommetider bange for om jeg fortsat vil elske det så meget at der ikke er plads til en anden? Kommer tid kommer råd..

Ihvert fald kan jeg mærke på mig selv at jeg har godt af at være alene et stykke tid.. Jeg er langt om længe helet helt indeni, mit hjerte er igen på plads i ét stykke og sådan skulle det helst forblive.. Jeg kan mærke jeg ikke er helt den samme som for 2 år siden, inden alt det her- men er glad for den jeg er blevet.. Ser tingene i et helt andet perspektiv og tager ikke tingene for givet, men nyder der imod hver enkelt lille ting jeg synes om.. Man ved aldrig hvornår der sker ændringer..

Så er alt i alt glad for der hvor jeg er i mit liv lige nu..
Jeg bestemmer selv tempoet på det hele og hver aften beder jeg en bøn til Gud om at det må fortsætte sådan her.. Jeg er ikke i tvivl om at mine bønner bliver hørt.. I så fald ville jeg nok ikke have været her den dag i dag hvis ikke de gjorde..

Under alt dette her ligger alvoren stadig og det vil den altid gøre, uanset hvad jeg gør for at undslippe den..
Alvoren af mange ting er gået op for mig og det er vigtigt at passe på det man har, en dag er det der ikke mere og så er det at det bliver rigtig svært..
Ting jeg minder mig selv om hver dag..

Kan Jeg Gøre Det Hele Bedre
Når Jeg kommer Igen...

//

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alvor og ingenting.. er publiceret 28/01-2009 21:23 af Love.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.