Pensionisten
Hanna Fink (...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
8 år siden
Jeg eksploderer snart.
Kæresten og jeg er blevet enige om, at vi vil skabe et lille vidunder, og derfor stoppede jeg med p-piller d. 29/12. Det er hemmeligt indtil videre, kun meget få ved det, og ingen i vores familie, for i gider ikke høre: Er du blevet gravid? hvornår sker det? osv. Men på den anden side, har jeg lyst til at skrige det ud til alle.
Jeg stoppede med at ryge 9/9-08, og glæder mig over det nu, og føler mig bare så klar. Jeg er inde på alle mulige baby/gravid/fødsels sider hver dag. Jeg skriver ned, noterer og læser i et væk om det Jeg glæder mig. Bilder mig hele tiden ind, at jeg allerede er gravid. Min mens skal komme på torsdag eller fredag, den er lidt utilregnelig efter p-pillestoppet, men jeg glæder mig til at se om den kommer. Kommer den ikke, køber jeg en test lørdag, kommer den, bliver jeg sikkert skuffet, selvom jeg inderst inde godt ved, der ikke er noget at være skuffet over.
SÅ, nu er jeg kommet lidt ud med det, og jeg er glad for det. Og her er man jo anonym, så jeg har i grunden ikke rigtig dagt det:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arghhhh...... er publiceret 09/02-2009 16:28 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.