Guldbryllup
Hanna Fink (...
2 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
5 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg lavede et anti krigs rap, digt..sang..what ever. Den har jeg nu lagt i skuffen til modning. Jeg sætter lige "voices" over igen..med rev theroy.
Jeg er blevet meget træt på det sidste..jeg kan sove til over klokken 12 middag nu, og stå op og stadig være træt, jeg kan sove når som helst..

Nå men lige til min overskrift. Det er sjovt (og det er ikke for at være negativ) som folk siger tak fordi man åbner døren for dem...Jeg mener, jeg står der..de kan ikke finde deres nøgle..jeg skal ind af den samme dør, jeg har min nøgle..hvad skal jeg gøre, skal jeg stå og vente på dem i den bidene kulde og snevejr..eller skal jeg gå ind og smække døren i fjæset på dem? - nej vel..jeg skal ind af den samme dør..inge grund til tak..hvis jeg reder dit liv, eller giver dig en kæmpe gave..så kan man sige tak, men fordi jeg åbner en dør..pff...jeg ved det hænger sammen med den der hule høflighed, påtaget venlighed... og overflade ting vi render rundt med her i danmark..personlig hader jeg overflader..ligesom når nogle skriver, at det er det indre der tæller men det yndre der tænder...bullshit, det gælder ikke for mit vedkommende..jeg har sku allerede lukket mine øjne og er i fuldgang med at mærke hvilken person du er bag facaden..jeg mener, hvis jeg skulle bedømme en pige på hendes makeup vil jeg tænke om det var et forsøg på at sjule sandheden for sig selv, eller for andre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen tak nødvendig! er publiceret 09/02-2009 18:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.