14 år siden

Krydderede foedselsdage....

Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
3 år siden
sulten
Sunstar31
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Første dag.
Neola
1 år, 8 måneder siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
6 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
14 år siden
Det var dog utroligt som det regner idag... og det betyder selvfoelgelig, at min TV ikke virker. Det er somom den faar en forkoelelse...den begynder at hoste, sprutte, gaa lidt bleg og saa doer den fuldstaendig i et par timer...eller endtil regnen holder op. Altsaa det forstaar jeg simpelthen ikke. Den har en meget daarlig temperament og jeg har ellers kun faaet den for 7 mdr siden. Naa, nul TV, styrt regn, braendte burger, krydderede rejer og kolde foedder.... Det maa man sige, jeg har et meget spaendende liv.

Jeg maa tilstaa, at jeg ikke har vaeret ude og loebe i hele 7 dage nu...eller endda mere. Men jeg har til gengaeld haft en meget travl weekend, hvor vi fejrede mange foedselsdage. Det var en rigtig familie sammenkomst. Den bedste af slagsen. Der blev spist og drukket..og det var rigtig hyggeligt, at have hele familien samlet igen. Saa har jeg faaet at vide idag, at jeg har faaet en dejlig lille kusine og min faetter skal giftes til sommer. Ja, jorden drejer rundt og den gaar meget hurtigt. Tror jeg snart falder af.....haenger just fast med naeb og kloer.

Stadig intet nyhed paa arbejdsfronten. Jeg tror, det er mest det, der goer, at man foeler sig rimelig rastloes. Det er lidt ligesom den der ost man kan blive ved med at rive og rive i og der er ikke nogen ende. Jeg maa holde op med at sammenligne mit liv med en ost. Dog stinker det begge - ha ha ....

Altsaa, nu maa det holde op med at regne. Jeg skal ud i regnen og starte min lille toeffer.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Krydderede foedselsdage.... er publiceret 09/02-2009 20:48 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.