15 år siden

Gamle søde møgkælling

Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra arbejde til en slags reception med søde mennesker, jeg kender fra min fortid. Men kunne ikke blive, for jeg havde lovet mig ud til min veninde, som blev færdig efter at have afleveret speciale.

Og det er hyggeligt og rart, og med to små unger. Og nu er jeg så hjemme igen. Og jeg fungerer bare sådan, at jeg IKKE kan komme op og ud, når jeg først har drukket kaffe i en sofa i 3 timer og lullet baby og kigget på amning. Jeg holder VIRKELIG meget af mine venner, og specielt hende her. Men jeg er fandme alt for meget en gammel sød møgkælling, når jeg prioriterer at se børnefamilier i weekenden. Det hele bliver mad og unger og jeg får klaustrofobi af det. Jeg er ved at kaste op af mig selv og dem.

Og nu kunne jeg gå ud og drikke en enkelt med en veninde, men på det her tidspunkt er jeg for træt. Flad på sådan en røvsyg fredags-agtig måde, jeg ville have tipsy'et mig ud af, hvis jeg var blevet til receptionen.

Nå, men frøken. Slap helt af, det er kun sådan her årene forsvinder fra dig. Ikke stresse over det. Overhovedet. Slappe af, og lad det hele forsvinde. Livet, og alt det der....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamle søde møgkælling er publiceret 27/03-2009 23:35 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.