15 år siden

Om morgenen er jeg en anden

Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 11 dage siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
I stråle godt humør, og glæder mig til... til bare at have fri og gå ud i dagen og mødes med venner og andre. Glæder mig til at sommeren snart kommer. Glæder mig til lange sene aftener udendørs... til ferie, til næste weekend, hvor jeg skal til koncert med homotøsen, til Roskilde med anden veninde, til søster kommer hjem imorgen, til påske med forældre og søstrer, ... til at jeg tror det hele letter, nu hvor aftenerne bliver længere og påskeliljerne smiler.

Jubiih, hvor er det dejligt om morgenen, når man er morgenmenneske.

Det er som om det ikke er mig... Hende den mugne aftentøs, der er utilfreds med at hendes bedste venner inviterer hende på god mad for at dele deres glæder. Hvad er jeg for et skarn. Helt ærligt! Bare fordi jeg ikke orker at gå ud en enkelt aften? Latterlige tøs! Lad da være med at skylde skylden på andre.

Og i aften skal jeg oven i købet til fest med søde mennesker, jeg lige præcis kun kender så godt, så det bliver sjovt at snakke med dem, og høre hvad de laver... og det er coole tøser uden børn. Ikke at mine venner med børn ikke er afsindigt seje og dejlige... det er de, men jeg trænger virkelig bare til et hold, der lever samme liv som mig, deler samme bekymringer samme savn, samme alt muligt. Jeg føler mig sgu lidt alene engang imellem. Universitær tegnetøs tøs blandt udviklerdrenge, money makers og børnefamilier.

Nå, tømmermænd en hel weekend er da om noget, at gå glip af livet. Jeg ved helt ærligt ikke hvad det er jeg vil. Nogle gange er jeg et ulideligt restløst menneske. Men idag, bliver en god dag :)



Gys:
Kom pludselig til at tænke på, hvor meget jeg glæder mig til at bade. Jeg elsker at bade. Hver dukkert giver et nyt liv. Jeg glæder mig utroligt meget til en dukkert i et bidende hav efterfulgt småkølig vind, et rush af gåsehud og så en stikkende sol på huden.

Nej, hvor jeg glæder mig til sommer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Om morgenen er jeg en anden er publiceret 28/03-2009 09:53 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.