Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Var hjemme hos Rune i går efter arbejde. Spiste en god hjemmelavet pizza og jordbær til dessert. Skal siges at jeg var af den mening at hjemmelavet pizza slet ikke kunne være god, men der blev jeg overrasket.
Jordbær - ja, de er gode. Især med sukker, Odense chokoladesauce (den eneste chokosauce der er god, men den er så også rigtig god), flødeskum og mælk.
Var ude og spille pool bagefter. Det gik godt - jeg tabte ikke det hele. :) Hørte en masse sange som jeg gerne ville have, men kan ikke huske hvilke de er længere.

Jeg ville have været hjemme igen inden klokken 4 om natten, men vi snakkede til kl. 6 og jeg sov til sidst på sofaen.

I dag havde jeg selv en gæst. Nåede akkurart at få det værste rod væk inden at René kom. Spiste Pita og så åd jeg en pose dumle helt alene. Han var tilsyneladende blevet mæt. Jeg har ikke snakket ret meget med ham ret længe. Vores venskab er faktisk ikke så "gammelt" eller erfarent. Vi kender hinanden over noget dating og efter at han foreslog bollevenner som jeg ikke rigtig var med på, så kom vi ikke ret langt. Det kom vores samtale i dag til gengæld. Omkring alt det som man ikke taler om. Eller næsten. Mere end langt nok ihvertfald. På en stille og rolig måde. Han havde snakket om at gå tidligt, men blev hængende længere end jeg havde forventet.

Det er lidt svært med sådan en som ham. Vi kan sagtens snakke, men kan knap nok holde hinandens musiksmag ud og han kan ikke sidde stille til en film. Sagen er; jeg kan ikke holde en samtale igang uafbrudt med nogen i flere timer, så der var lidt afbrydelser. Men det var faktisk godt nok. En hyggelig weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En gæst er publiceret 19/04-2009 23:42 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.