15 år siden

Al verdens ting

Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg er begyndt at løbe og at spise sundt. Gade vide hvor længe jeg kan holde det? Det er egentlig ikke fordi det er svært, men jeg frygter den dag jeg falder i og lader det hele falde på gulvet. Der skal bare et par dages inaktivitet til ved jeg.
Det er i virkeligheden helt utroligt at jeg er begyndt at løbe. Jeg er blevet opfordret til det før og har altid sagt at jeg syntes det var noget af det kedeligste i verden. Det er det jo også. Hvad sker der overhovedet på en løbetur? Men render kun rundt for at rende rundt.
Men nu bruger jeg det som meditation. Det er jo egentlig rart. Det er lige før jeg ville kalde det afslappende, men det ville nok lyde forkert. men sandheden er at det er mentalt afslappende. Jeg sætter mit musik på og har et mål med det. Jeg følger et løbeprogram - nu skal jeg sgu i form.
Det som har motiveret mig er vejret. Så godt vejr skal man jo ud i. Men hvad skal man egentlig derude hvis man ikke lige har lavet en aftale med vennerne? Og jeg har brug for solen. Den giver mig energi og løfter mit humør. Jeg har brug for musikken. Den giver mig energi og løfter mit humør. Samtidig er det jo ganske "sejt" at være typen som løber - lige pludselig.

Min søster har ringet. God time-lang snak med hende. Hun har det stadig lidt dårligt, men er begyndt at indse at hun nok kommer til at kigge på kassejob for at få et arbejde (hun gider det virkelig ikke igen). Gratz. Jeg tror en fast indkomst og følelsen af at lave noget vil gavne hende. Så kan hun følge drømmen i sin fritid - når hun har fundet ud af hvad den er.
Hun troede jo ellers lige at hun havde skaffet sig et job - men det virkede fusket da hun kom længere ind i det. Det synes jeg virkelig er synd for hende.

Vi fik snakket om far - jeg må sende ham en sms. Han kan vist ikke selv finde ud af det med at skaffe kontakt i mellem os. Hvorfor kan han ikke det?

Og jeg drømte i nat. Drømte at jeg var blanding mellem superhelt og magiker eller sådan noget. Jeg løste alle problemerne. Jeg plejer ellers at drømme noget mareridtsagtigt noget. Er det fordi jeg føler at jeg har god samvittighed nu hvor jeg spiser sundere og løber?
Måske

Ikke mindst var jeg ude og spille pool med Rune i går. Det var 2. gang - men det må vi bestemt gøre igen. Me like.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Al verdens ting er publiceret 26/04-2009 20:17 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.