Nyt Projekt - mål og målinger

Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Tja, hvad skal man sige.

Jeg har i noget tid nu været i gang med en fantasy-tekst. I gang med er et relativt begreb da der ikke er kommet særlig meget ned på papir endnu. Har lavet fire dokumenter : Story (til hvor teksten skrives), Persons (Til beskrivelse af persongalleriet), World (til beskrivelsen af verdenen, herunder geografiske ting) og Scenes (til scener der ikke er i teksten endnu, men som jeg hatr gjort mig tanker om. f.eks. har jeg en scene jeg regner med skal være ca. 2/3 inde i bogen.).

Jeg har kun skrevet cirka en side i Story, har 12 personer, lidt World og 4 scener. Men jeg har besluttet at nu skal der gøres noget alvorligt ved det.

Har hidtil haft svært ved at finde/lave tid. Har hele tiden syntes at der var så mange andre ting der fyldte, men har besluttet mig for at skrive/revidere minimum 1 time om dagen. Jeg håber at det kan sætte lidt skub i sagerne.

For at sætte mig et mål har jeg besluttet mig for at skyde efter en historie på 100k-150k ord. Jeg sætter det officielle mål til 100k. Hellere skrive mere end beregnet end at skrive mindre. Jeg er ikke helt klar over lange fantasy-bøger på dansk er, men Elantris (af Brandon Sanderson) var på 202,765 tegn og fyldte på den anden side af 650 sider. Halvdelen af det lyder da meget fornuftigt :)

Her i dagbogen vil jeg prøve at lave opdateringer. Jeg vil skrive hvor langt jeg er nået i % af de forskellige stadier. Jeg har tænkt mig at dele det op i 4 stadier. Første det grove udkast, så redigering, så betalæsere, så igen redigering. efter det vil jeg prøve at kontakte forlag, og då skal jeg naturligvis atter igennem noget redigeringsarbejde når deres folk har læst den igennem.

Så i hvert dagbogsindlæg fremover vil der f.eks. stå:

Draft : 1 %
Edit1 : 0 %
Beta : 0 %
Edit2 : 0 %

Det er højst sandsynligt at jeg begynder både på Edit 1 og Beta inden Draft er færdigt, men nu må vi se. Processen er ny for mig, så jeg kan nå at ændre mening mange gange undervejs :)

Held og lykke til mig ;)

PS. Hvis du er interesseret i at blive Beta-læser( nok minimum 6 måneder ude i fremtiden) så skriv endelig. Så kan vi altid snakke om hvad du forventer og hvad jeg kræver af en Betalæser :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt Projekt - mål og målinger er publiceret 23/04-2009 09:44 af Rasmus Delf (Eudaimoniac).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.