From Russia with no love +

Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Drømme
Salomon
6 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 10 måneder siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Hey dagbog, - fik lige en mail fra "hende" hun er fra rusland..har øjensynlig ikke læst hvad jeg skrev. Alt hvad jeg vidst ville ske, er gået efter drejebogen. hvordan kan du vide hun ikke læste hvad du skrev? - jo, jeg vidste det med billeder ville komme ud fra en logik deduktive måde af det hun først skrev..jeg skrev derefter tilbage, at jeg var ligeglad med billeder, at det var det indvendige der talte..alligevel skriver hun, at hun håber jeg kan lide billederne og ikke dropper hende. Aka, no Read...hehe.

Så står der en gebrokken linie, om jeg kan hjælpe hende. Der er placeret imellem Destany, og noget andet sukker..sorry jeg er ikke en desperat flue..

2. hun er fra rusland, det passer med det jeg hørte i fjernsynet. læste vedkommende i det mindste hvad jeg skrev tilbage, ville jeg kunne få lidt sjov ud af det. SÅ imens hun skrev om hendes fattigdom, kunne jeg skrive om arbejdsløshed..her også..

Men i det mindste har jeg fået syn på sagen, omkring disse mails...Mail Blocked. Connection terminated.

Dagbog, desværre gik det som jeg vidste..ikke alle der siger "kærlighed" har noget med "kærlighed" at gøre. Synd for Ham der faldt i det..på tv sagde han at han havde misted en del penge ved det.

Jeg fortsætter med at lede efter det ægte..om det så bare er for et par måneder..så vil jeg altid huske det varmt i mit hjerte. Ja, jeg tænker tilbage på en...jeg lavede en glas skål af en art til hende..og skrev et par linier fra en mercury sang til hende..meget romantiske linier.

Ps : jeg snakkede igår med tyskerne omkring det..en af dem sagde så, er kvinder ikke altid ude efter penge? - Så siger den anden, Nej, den sidste hun var ude efter et skab til at stille sine sko i..hvorefter han sagde til hende...jamen så mange sko har du da ikke...hun : ikke endnu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget From Russia with no love + er publiceret 10/05-2009 10:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.