15 år siden

Dårlig stil

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
1 dag, 19 timer siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Onsdag aften i sidste uge, skulle jeg have styr på nogle ting i forhold til kurset, og blev nødt til at sidde til. kl. helv vildt sent derinde. Kom derfor for sent til vens koncert, hvilket jeg var ked af.

Søster og gammel ven lokkede mig ud. Begyndte at købe øl med lille ting ved siden af og sådan noget. Jeg var hjemme kl. halv fire. Stod frisk op og pakkede. Kom lidt for sent på arbejde men intet alarmerende i forhold til vores lidt flydende tider, og jeg er altid den første eller næsten.

Kl. 12.30 gik jeg til frokost, og var simpelthen ved at kaste op af tømmermænd. Måtte ty til korset, og sige at jeg var blevet lokket i uføre dagen før, og ikke kunne gennemføre min arbejdsdag.

FLOT - så flot frøken. Hvorfor lod jeg mig lokke... og hvorfor er jeg så klap-hat-agtig ærlig i sådan en situation. Jeg kunne bare have sagt, at jeg fik det dårligt?!

Nå, jeg sendte en mail til chefinden og fik en fin 'du er undskyldt, for du er sgu så pligtopfyldende' tilbage. ... af hjertet TAK. Jeg har lidt svært ved at møde imorgen kan jeg mærke.

Havde nemlig fri fredag også, fordi jeg skulle til stort Kusine arrangement i Holland. Altid en prøvelse. Hattedamer, med uendeligt antal tillægsord, for hvordan man ser ud, kombineret med en lesbisk bådbygger fra Elba, og en eksalkoholiker. Dertil er nu kommet flere skilsmisser. Faktisk lå jeg og gjorde op i sengen dernede, at i min Hollandske familie overstiger antallet af skilsmisser stort antallet af personer.

Nå, lad nu det ligge. Det er fandme hårdt at være høflig, sød og taknemmelig en hel weekend i træk.

Dårlig stil, og dårlig stil

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dårlig stil er publiceret 18/05-2009 00:08 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.