15 år siden

Not to day

14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Var i dag på CT med en radiograf ved navn Lone. Jeg følte mig rimelig afhængig af den dag, da der er 2 undersøgelser som jeg bare ikke er kommet i nærheden af på CT som jeg regnede med var på stuen. Det var sådan at jeg har haft en uge i kælderen, hvilket egentlig betyder 3 dage. Den første dag var min stue lukket. Den anden dag var en fridag. Den sidste dag var min stue lukket det meste af dagen og jeg havde det iøvrigt elendigt.
Så i dag var det nødvendigt for mig at lære noget. Men ak, på stuen var der slet ikke nogle af de undersøgelser som jeg manglede at lave i dag. Der var faktisk kun 2 undersøgelser der overhovedet dækkede det som jeg skulle lære og da jeg bad om at lave dem fik jeg det svar fra Lone af (som var den eneste færdiguddannede radiograf på stuen) at hun for det første ikke kunne lære mig noget fordi at hun selv var under oplæring på stuen i dag. Dernæst ville hun selv lave de undersøgelser fordi at hendes opæring var vigtigere end min....
Det er ikke engang første gang at jeg hører den svada. Hvordan er det meningen at jeg skal få noget ud af det på den måde?

Jeg satte mig ned og læste anatomi. Derudover fyldte jeg forskellige ting op når det var. Det var da godt at jeg fik så meget ud af dagen når jeg nu skal til eksamen i næste uge, ikke?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Not to day er publiceret 16/06-2009 19:56 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.