Flåter, blå sommer og afventning med gru

Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Hej, davs og goddag - Nu jeg både har været på Blå Sommer 2009 som hjælper i fjorten dage(Ja, forlejr, hovedlejr og efterlejr!) og har været hjemme før det.
På blå sommer blev jeg sågar endda angrebet af en lille fyr, der mente at jeg bestemt var en nisse og at han i hvert fald var højere end mig.. Næh, du, det er sgu lige omvendt, splint. Og jeg kan bære ham, ha! Jeg blev også angrebet af flåter to gange, heldigt at der ikke var flere. Den ene gang skulle jeg i luksusbad i en lastvogn der var bygget til det med dejligt brusebad, men mens jeg sidder og venter får jeg øje på noget, der godt kunne ligne en edderkop, jeg kunne have mast. Kigger lidt, kører hånden lidt over den og konstater, at det bestemt ikke er en edderkop, hvis den ikke flytter sig frivilligt fra armen, gudskelov var der en kvinde med en pincet, så flåten, som det jo var, blev hevet af uden at det gjorde ondt. Det modsatte kan jeg sige om den anden, som jeg gik til samaritten med. De prøvede med sådan en skrabeting og mens hun tog en tægetang og forsøgte at flå krybet af mig, skulle jeg sige fuldt navn og fødselsdags dato. Først sagde jeg fornavnet(Liselotte) og så sagde jeg AV!, da en af de tre mennesker, der absolut skulle være om 'hjælpeløse' mig, spurgte til efternavnet og grinte så men sagde efternavnet(Ha!, der troede I lige at i ville få mit efternavn. Tro om og vent til jeg får lyst til at publicere det!) og begyndte straks på min fars telefon nummer i stedet for min fødselsdagsdato(tyvende august nittentreoghalvfems). Efter det kom de et eller andet væske på en vatpudeting over stedet og stadig i dag kan jeg se, at dér har der altså bidt en flåt hvorimod det første sted er ikke til at se. Jamen, jeg takker sgu for synet, jeg stadig kan nyde.... not! Vil hellere glemme det og nyde sommerferien i stedet for at kunne glo på en lille rødlig plet hver gang jeg ser ned mod det øverste af underarmen(Skal fortælles at den første flåt bed i selv samme arm, bare i overarmen!)
Mens jeg var på lejr med familien, passede bedstefar kat og jeg fik en ny værelseskammerat i form af et Daddy Logleg. Dejligt og lige henne ved computeren, hvor jeg sidder mest. Mange tak! Ser flere gange mod den for at sikre mig, at den er i sit spind og overvejer at svitse nogle fluer eller noget, så det er bed & breakfast for den også mod betaling for at den holder fluer og andre irriterende flyvere væk. Gid man kunne lave en kontrakt med sådan en skiderik, som jeg er hunderæd for..

Sikke meget jeg fik skrevet. Nu vil jeg hellige mig at læse lidt på nettet og ellers tøffe i seng med en opvarmet dyne fordi jeg har siddet med den omkring mig(Ja, om sommeren!) på grund af stoppet næse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flåter, blå sommer og afventning med gru er publiceret 25/07-2009 23:22 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.