Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kom til at sove fra bedste venindes fødselsdag. Skulle lige tage en lur kl. halv otte... fordi jeg jo også var ude igår. Og så må jeg være sovet igennem vækkeur, og vågnede først kl. kvart over 12.

Jeg kom dog afsted. De var der endnu, på baren... hvor der var utroligt mange mennesker. Så mange så jeg måtte stå i kø for at komme ind!? Vi fik et par øl, og jeg var glad for at være kommet. Det var hyggeligt og stille.

Bagefter en lille shawarma til de andre på Kebabistan. Jeg spiste lige inden min rimeligt lange aftenlur, og var ikke sulten.

Til gengæld mødte jeg en fyr, jeg har mødt til Nansengadefest. En som sagde søde ting og ville ae min kind (og som jeg ved er gift). Jeg snakkede med ham, og stod og synes at han havde en dejlig ven ;) Det var ok... Men pludselig skete der et eller andet mærkeligt, som jeg slet ikke tog del i. En af mine venner fik sagt et eller andet og pludselig stod han og ham, jeg talte med og snakkede om pik og forhud på en aldeles ubehagelig og territoriel måde. Og ham med at ae på kinden og hans ret dejlige ven gik deres vej. No shit. Jeg forstår ikke helt, hvad der skete. Også ligemeget..... Jeg blev bare nysgerrig efter, hvem vennen var. Jeg har en mistanke om, at det er min gode venindes mands kompagnon. Det havde været sjovt at spørge og 'gætte' detajler om hans liv, som jeg ved.... men det kom vi aldrig til.

Mmm... nå, nu vil jeg forsøge at sove igen. Efter min 4 timer lange 'eftermiddagslur'.

Jeg er så mega single, så det er til at dø af grin over.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mærkeligt møde er publiceret 11/10-2009 03:20 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.