Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Hurra! Endelig et brud i de lange ensformede dage, endelig en glad dag, endelig en dag, hvor jeg igen har kunnet mærke glæden i min mave...
Og hvad skyldes det..? Den korte arbejdsdag? Det har ihvertfald været en glæde, at jeg har haft tid til mig selv, tid til at gå en lang tur med hundene, tid til at få ryddet ordentligt op og gøre rent, tid til at handle ind, tid til et langt bad...
Selvom jeg havde masser af tid, nåede jeg selvfølgelig at blive vildt stresset inden han kom. Stod i badet 10 min i syv, hvor han skulle komme. Og at lægge makeup og få styr på mit lange garn tager noget længere tid end 10 minutter. Heldigvis var han her ikke på slaget, så jeg nåede det hele, men var meget opkørt, stresset og vrissen, da han kom. Også over de tanker, jeg har tænkt om vores forhold, min skuffelse over, at vi ikke har mere tid sammen. Var lidt irriteret på mig selv over min nok knap så imødekommende attetude, men omvendt var det jo en god test, hvordan han ville tackle det, om mit dårlige humør lod ham smitte, og sidst og ikke mindst, i hvilken retning ville han på virke mit humør.
Han bestod med glans. Ufatteligt hurtigt blev jeg i meget bedre humør. Selvom jeg var vrissen, blev han ved med at være sød, kærlig, betænktsom. Behandlede mig som en prinsesse, selvom jeg følte, at jeg ikke måtte være en man havde lyst til at behandle prinsesse-agtig. Hurtigt hyggede vi os rigtig godt, han hjalp mig med min hjemmeside på den sødeste, meget behjælpsomme og tålmodige måde. Han er fandme guld værd. Så sød, rar, behjælpsom. Hvordan har jeg nogensinde tænkt dårligt om ham?
Går i seng i dag med en hel anden mavefornemmelse end de tidligere dsge, superdejligt!
Og glæder mig så meget til jeg skal ind til ham på fredag. Så skal jeg vise ham at jeg også kan være en dejlig kæreste overfor ham. Nu vil jeg sende ham den sødeste godnatsms..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En skøn dag:-) er publiceret 11/11-2009 23:24 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.