Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Dryp dryp dryp - lige igennem vores nyopsatte loft. ( efterfulgt af alverdens bandeord ). Manden op på loftet og jeg efter en skål. Det viste sig, at en af vores eternitplader havde skubbet sig. Endnu engang edder og forbandelser. En spand kom på loftet, og os ud i det vilde vejr. På en stige ud over lyskassen - lykkes det manden med en lægte, at skubbe den på plads. Jeg stod pænt og holdt stigen, op ad en stikkende rødtjørn . Hyggeligt ! Den store af drengene kommer i morgen, og ser om han kan gøre underværker. Det håber jeg – har ikke budget til et nyt tage lige nu.

Har ellers ikke fået lavet videre i dag Udsatte i går min mailskrivning. Blev bange for, at jeg i min iver blev for påtrængende. Ved fra mig selv, at det er være syg - er hårdt arbejde. Fik i stedet en god og nænsom ” snak ” via sms. Ved ikke om mailen blev bedre i dag, men jeg fik den sendt. Indtil videre har hun reageret med, at ” den gav noget at tænke over ”, og hun er lykkelig for at hun fandt mig !
Det var rent tilfældighed at vores veje mødtes igen. Hun var ” faldet ” over mit navn på nettet, og havde sendt en mail – hvor hun spurte til min familieforhold. Hun viste sig at være min halvbrors kusine, som jeg har leget med som barn. Jeg kunne ikke specifikt huske hende, men at jeg havde været i hendes forældres hus. Det er lidt sjovt hvor lille verden kan være.

Skal til opfølgningssamtale på kommunen i morgen. Kan pt. ikke overskue det, men skal jo. Heldigvis tager gemalen med – hvilket uden tvivl vil gøre det nemmere. Min sygeplejerske har sagt, at ved enhver tvivlspørgsmål vedr. min sygemelding - kan de bede om en statusrapport derfra. Det er rart at have ryggen fri.

Vil snart tilslutte mig min hund, som jeg kan se herfra inde i sengen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hokuspokus er publiceret 18/11-2009 19:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.