Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Har egentlig skrevet en gang idag, men endnu engang lykkedes det mig at få det slettet, da forbindelsen blev afbrudt lige da jeg trykkede "fortsæt oprettelse", det er fandme flot, det kan lykkedes mig så ofte. Der er altså noget om "kvinder og teknik", jeg indrømmer ihvertfald gerne, at jeg er direkte uintelligent, hvad angår teknik, ihvertfald computer-teknik!
Anyway, har det godt. Har arbejdet hele dagen. Det blev til hele dagen, fordi jeg tvang mig selv til ikke at haste, men gik og hyggede og nussede om tingene. Meget hyggeligt, men egentlig også stressende i sig selv over, hvor langt tid man får brugt i et sådant tempo. I morgen bliver det altså med hast, skal ud og vise pony frem for købere, og vil også nå at ride min egen, plus det almindelige gøremål, så jeg er klar til en ny og travl uge. Har ikke nået noget overhovedet i dag ud over arbejdet. Glæder mig helt til at tillade mig selv at sætte tempoet op.
Har været hjemme hos de gamle og spise. Trængte til at komme væk hjemmefra, og det gjorde mig også rigtig godt. Var noget stresset over, hvor lidt jeg havde nået inden. Nu er der mere ro på mig.
Håber jeg bevarer roen i morgen. Har været noget nervøs idag. Nervøs for, at det ikke gik, som det skulle. Nervøs for, at noget skulle gå galt, men alt er forløbet efter planen.
Fik dejlig sms'er fra kæresten i løbet af aftenen. Også bare en sms med en masse kys. Dejligt at vide, at han tænker på mig selvom han har bedste ven på besøg og nok er noget mere optaget af alt muligt andet, men alligevel tænker på mig. Dejligt. Nu vil jeg gå til ro, komme tidligt op i morgen, så det ikke bliver alt for presset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har det godt:-) er publiceret 21/11-2009 22:37 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.