Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Den har været uendelig lang og smertefuld. Haft mange tanker og gøremål. Smed bogstaveligtalt Michelle ud i går. Gav hende et ultimatum ! Ingen sprut eller stoffer her i huset – hun valgte under protester, at gå ! Kan ikke huske hvornår jeg har jeg har grædt så meget, som i går. Det var hårdt.
Claus hentede en tilsigelse vedr. hendes voldstilsigelser. Politiet har ikke kunne finde hende, og ringede derfor hertil. Hun skal i retten på mandag. Hun har læst den, men nægtede at have modtaget den. Jeg ringede til politiet i går aftes, og forklarede situationen. Talte med en meget sød og forstående politimand. Han sagde lige ud ” det er ikke dit problem ” – ” hvis hun ikke møder op, så bliver hun efterlyst ”. Det er en ubehagelig tanke, men jeg kunne kun give ham ret.
Kontaktede i formiddags viceværten til min fars lejlighed. Fik en revolution til at hente en nøgle. Har hentet den, og låst op til lejligheden – så må hun leve med en ulåst dør. Er flov over at fortælle min far om situationen – han vil blive meget ked af det. Har sagt til Michelle, at hun må tage det som kommunen kan hjælpe hende med – hvilket højst sandsynligt, er i byens ” slumkvarter ”. Kan ikke overskue det mere, selv om det gør forbandet ondt. Jeg ved inderst inde, at jeg har stået model til meget, men hun er min datter. Jeg har ingen steder at reklamere – ud over mig selv – hvilket jeg også har gjort til fulde. Føler at jeg har svigtet, og i den grad ikke været mit ansvar bevidst. Ved at det i sidste ende er hendes valg, og ikke mit, men det gør det ikke nemmere.

Har via mit arbejde, haft kendskab til en del misbrugere. Blevet overrasket over den forskel der er iblandt dem. Har ofte tænkt tanken, ” hold da op – de har været den forkerte sted, på det forkerte tidspunkt ”. Men sådan er det vel – vi er alle et eller andet sted, som former vores liv. Både positiv og negativt

Har været en frossen pind i dag. Synes ikke at kunne holde varmen – trods vores gode brændeovn. Vil tilslutte min hunden i soveværelset !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hård dag er publiceret 18/12-2009 19:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.