Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hey dagbog, jeg er ved at blive mere aktiv på et dabat forum et sted, som handler om musik..det er en ting jeg elsker..altså musikken. Jeg tænker også på at skrive en lille besked på forsiden, men ved ikke hvad det skal være..det skal være noget genialt...ikke noget snøflende som alle de andre..se mig, tag mig typer..siger jeg imens jeg spiller gigalo musikken :)= hehe..husker stadig de minutter hvor spillede den mest dengang..det her er dog en nyere version af den.

så ligger der ellers et tandlæge kort til mig i postkassen.,..lol, som om jeg har tænkt mig at ringe til dem,..sagde til dem dengang, jeg nok skal ringe når jeg har brug for dem..men sidste kom den der,..skal vi nu ikke få dig på listen..imens de havde 5-6 ting inde i munden på mig, så jeg ikke kunne sige nej...men tænkte, det får de ikke noget ud af..at prøve..jeg har mine grunde.

ellers spiller jeg ikke så meget pc mere, prøver at spare mine hænder..som jeg dog snart vil ha en tid til lægen med..smerten i dem er for meget..og fik det ikke gjort før, da jeg røg med en slem influenza..eller hvad det nu var.

Jeg skal have mit liv tilbage på et eller andet spor..tiden er til det igen. hvilket spor ved jeg ikke..men toget er ved afgrunden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere aktiv er publiceret 09/01-2010 21:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.