Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 10 dage siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære dagbog.. så blev det jo mandag, og som du husker er mandag jo vejedag.. Oh gru..
Se, jeg HAR jo lovet dig at være ærlig.. også for min egen skyld.. Ak, den dårlige samvittighed springer ud af min krop og lander på tasterne.. Lidt udskejelser i ugens løb, men i weekenden gik det katastrofalt galt. Jeg gider ikke engang blabrer op med en masse undskyldninger for det bliver det jo ikke anderledes af.. Hovedpunktet er simpelthen at jeg har knolet rundt og resultatet viste sig da jeg steg på vægten i morges..
Kan lige så godt springe ud i det.. PLUS 900 gram.. Ak.. Nå, men samlede vægttab er så 1,6 kg.. Det er jo så heldigt for mig at min første uge var så knaldgod at jeg har et godt gennemsnit at falde tilbage på.. men det går bare ikke i længden.

Nu er det mandag, den dårlige samvittighed er smidt i over bord og jeg er oppe på hesten igen som vi siger ved DDV.. Full power on!

Ellers er det intet vildt at berette om, da jeg stort set intet liv har for tiden.. Min skole tager alt min tid.. Det er simpelthen utroligt hvor meget lærere KAN tillade sig at smide i hovedet på os studerende.
Hvilket resultere i nogle smågnavne venner.. Kæresten skal ud og lave resten af hans forældres bil sammen med en kammerat i aften og hans kone spurgte om jeg ikke kom med.. Nu VAR det jo også så længe siden sidst.. I know, I know.. Man hvad fanden skal jeg gøre. Der er en bog som skal læses færdig til imorgen plus naturligvis tilhørende notater. Den sad jeg og knoklede med en masse timer søndag indtil ordene simpelthen flød sammen. Den skal læses færdig i dag. Plus engelsk, tysk bla bla bla.. Jeg vælger ikke at skrive mere om ALT det jeg skal nå, for så tror jeg simpelthen tasterne begynder at ryge. Og du, kære dagbog får nok hovedpine *SS*

Oveni alt dette, har jeg egentlig slet ikke haft lyst til at lave lektier i denne weekend.. Jeg følte mig sådan inspireret og skrev lidt digte som allerede er smidt ind på min forfatterprofil.. Og så er jeg ved at lægge sidste hånd på min første erotiske novelle som rent faktisk bliver færdig og ikke kun halvfærdig.. Tror den er blevet god.. håber jeg.. *SS*

Nu kalder andre pligter, så jeg vil forlade dig kære dagbog.

Over and out!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bekendelsens time! er publiceret 24/03-2003 10:42 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.