klar til at gøre folk sure

I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hey dagbog, - Jeg er klar til at gøre folk sure..jeg har ikke noget imod at folk ikke kan lide mig for det..men jeg skal snart til en kom sammen med min bror og hans kone osv..og hele den pap familie. Men mine forældre kan ikke komme, de har fået en invitation til noget andet først, en 80 års fødselsdag..så de er der kun lige kort..Skulle min bror, eller nogen fra den pap familie brokke sig over det..så er jeg klar..det gør man ikke på min vagt. Jeg ved lige hvad jeg vil sige..jeg vil sige, hør her makker..hvem er der for dig, når du ikke har tid til at gå i banken, eller indlevere dine pakker til daglig..Hvem er der frue..når du skal til lægen, eller hvem er der..når i vil have den mindste passet..med 100% - Det skal nok lukke dem...hvis der bliver noget.

Jeg høre også at damens x-mand kan være lidt, hvad skal man kalde det..overfor min bror..Det går ikke på min vagt! Så vil han finde ud af hvad en sur mand på over 130 kilo kan gøre. Jeg er træt af folk,..jeg er træt af den måde de ser tingene på, den måde de ser verden fra deres egen næse tip. Der findes ikke en af dem, der ikke har fejl..så hvis de begynder på noget..så skal jeg satne nok sable dem.

får sku helt lyst til at høre den der bomfunk mc sang,.freestyler...ikke at teksten siger mig så meget..det bare en følelse jeg har..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget klar til at gøre folk sure er publiceret 13/03-2010 18:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.