Helt oppe at ringe !!!

Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære dagbog, Lige nu er jeg euforisk. Jeg sidder simpelthen her og har lige skrevet et nyt digt. Dette digt slår efter min mening alt jeg hidtil har skrevet med flere meter!!! Jeg kan næsten ikke vente med at sende det ind! WOW :) Yes, yes , oooh YEEES!!! (hehe)

ellers tænker jeg på de sidste dage, hvor jeg fik sat vores p-leder på plads. Hun var efter en anden og måske også lidt mig (meget lidt) Hun ville ha os til at starte en maskine lidt tidligere..

Så blev jeg vred! For jeg sagde til hende som du kan se så er der 4-5 minutter til jeg overhovedet møder..det kunne hun godt se. Så hun fortsætte med ham den anden som jo var mødt - MEN, nu havde hun jo lagt sig ud med mig, så måtte jeg jo lige slutte det hun havde startet...pludselig slog det mig, og jeg måtte grine højt..Jeg lavede en bevægelse med min ene finger til hende der signalere "kom lige her"

Så spurgte jeg hende om hvad et felt på maskinen betød - Der stod 0. hun svarede ikke - så jeg sagde " det betyder at der ikke er nogen kodere på, og som du ved kan maskinen slet ikke startes på det ønskede program, hvis der ikke er kodere på - så sagde hun, jammen vi kunne jo bare ringe der op og få dem til at gå på. Tja sagde jeg, men de møder jo først nu. (ligesom mig)

Man kunne starte maskinen i et andet program der ikke kræver, at der er kodere på, men så vil det meste post ryge til genbehandling - og vi får ikke noget for at køre posten 2 gange. Game, set and match!

Ham jeg forsvarede kom senere og sagde til mig, at det var fedt det jeg havde sagt, og at jeg var en skrap mand!


















Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt oppe at ringe !!! er publiceret 30/03-2003 00:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.