Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
og hvad er glæden egentli...
Rayana Khamz...
9 måneder, 16 dage siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Efter en super fed weekend, som startede lidt hårdt, har jeg haft overskudet til at sidde her på min pind og vente på min opsigelse, så jeg kan få vished om hvad der skal ske og komme videre i mit liv..

Om en time skal jeg til møde med min nye chef og 2 fra HR. det bliver hverken sjovt eller rart, men i det mindste kommer det ikke som nogen overraskelse.

Der er så mange ting jeg gerne vil, og det blandet med usikkerheden om hvilket job jeg finder, hvornår jeg finder og om det kan lade sig gøre at få den samme løn, så jeg kan betale for hus og lejlighed, gør mig snot-forvirret i øjeblikket, så det bliver rart at få noget klarhed omkring hvad jeg skal gå efter.

Jeg har allerede været hos karriererådgiver i min fagforening, som sagede at jeg skal have en stilling som er samlende og en slags hjælpefunktion.. Gad vide hvilket stillingsbetegnelser der går ind under det?

Nå, men som som mange gange før, med så mange andre ting også skal det nok løse sig, og jeg skal nok finde på noget - det er bare ufedt at være i landet af uvished og usikkerhed, som ikke hjælper på gå-på-modet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det skal bare overstås... er publiceret 27/04-2010 14:10 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.