Plankebøf og hundetræning

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
Puha jeg var utidig i går da B kom hjem. Vi havde planlagt at lave lækker mad, andebryst i cognacsovs og var ude at handle ind til det, men kunne ikke finde de grønne peberkorn i føtex. B spurgte lidt ind til hvad der var galt, og jeg kunne ikke helt sætte fingeren på det, men vidste at det har noget at gøre med arbejde og fyring.

Da vi kom hjem var klokken mange og vi opdagede at vi havde glemt at køre forbi grønthandleren for at se om de skulle have grønne peberkorn. B blev vildt irriteret og jeg blev vildt ked - ikke over de skide peberkorn, men vores snak i bilen havde sat gang i noget og jeg var egentlig meget mere ked af min jobsituation end jeg var klar over.

Vi fik en rigtig god snak om det og tog samtidig ud for at se om de havde peberkorn og aftalte at købe noget mad med hjem i stedet. Ingen peberkorn, men mere snak om hvordan jeg skal tackle situationen og hvilke oplevelser B selv havde med fyringer, og til sidst kørte vi ind til Kit og Kaj, som er en rigtig gammel dansk restaurant, med platter til frokost og wienerschnitzel og plankebøf på aftenkortet. Det var super hyggeligt, og en god idé på en aften, der ellers bare var gået helt galt.

Så selvom jeg stadig er ked af det, er der kommet lidt mere afklaring for hvad jeg skal gøre, så det virker ikke helt så slemt som det har gjort - jeg skal passe på mig selv, og som flere også siger herinde, tage mig et par 'sygedage' når der er behov for det, og så har jeg tænkt mig at arbejde hjemmefra så meget jeg nu kan - det hjælper også en del på det hele.

Det går til gengæld godt med huset, B og hunden. B og jeg har det godt sammen og får snakket om tingene løbende, og så har jeg meldt mig til hundetræning med Dina i dag. Jeg er lidt nervøs, for jeg ved ikke helt hvordan jeg skal geberde mig og ved at hun elsker at lege med andre hunde, så hun glemmer helt at høre efter, når hun ser én, og her er der mange..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Plankebøf og hundetræning er publiceret 24/04-2010 09:41 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.