Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
brænde
Peter
8 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Så skete det sq! Jeg har fået job! Og jeg starter på mandag :D

Og det var ikke én af de super velskrevne ansøgninger eller et CV jeg havde sendt, men mig, der er blevet fundet på Jobindex.

Jeg var ekstremt skeptisk, da direktøren kontaktede mig, for han skrev ikke noget om det job han havde i tankerne, og jeg tænkte, at det da måtte være salg/kanvas...

For et par uger siden var jeg til første samtale, og det gik over al forventning. Det er et lille firma, der ligger i den by jeg har studeret og boet i i 4 år, og da jeg kom ud derfra, var jeg helt høj... Skyndte mig at ringe til min mor, og fik udbrudt: "det er lissom at komme hjem igen!" Og det er det...dejligt...

Onsdag skulle jeg til 2. samtale, og da han havde nævnt løntilskud, både til 1. samtale og på mail, havde jeg taget papirerne med. Jeg havde kun fortalt til de nærmeste, at jeg skulle til samtale, men vidste allerede, at han ville tilbyde mig det. Samtidig gad jeg ikke at announce en samtale, for så, igen igen, at skulle fortælle at det ikke blev til noget.

MEN DET GJORDE DET!! :) :) :) Jeg er så spændt på det hele, og vildt bekymret for at jeg ikke kan leve op til forventningerne, men ved samtidig, at det kan jeg godt - direktørens i hvert fald... Det bliver straks værre med kollegerne - de 15-18 andre i firmaet..

De sidste 2 dage har jeg brugt på at nyde... min sidste frihed, for nu starter hverdagen igen. Efter 1/2 år som ledig.. Det var tiltrængt, men også hårdt.. Men den, der venter..eller noget..

Det betyder så også, at vi skal snakke "skema" i weekenden. B & jeg.. Og det er aldrig sjovt. For han er sq så skide stædig, og vi er ikke helt enige om tingene altid. Men vi altid ud af det - det har vi da gjort indtil videre da... Så det satser jeg da på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget JOB!!!! -som at komme hjem er publiceret 25/10-2013 21:33 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.