Frustrerende uge...

Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Kaos?
Per Z
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Dag 1/21
Ryan Raskoln...
6 dage siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Nå, så blev det min tur til at dele mine inderste tanker med cyber space.. ikke at jeg selv vil kalde dem spændende eller vigtige - men ud kommer de nu en gang for alle.
Og trænger også til at komme ud med dem, for sikke en uge. Eksamenerne ligger for døren for en stakkels 1.g'er som mig, og min musik lærer bestemte sig for at forklare for os at vi desværre ikke kan nå pensum da han (kort sagt) har været en nar og ikke har holdt øje med timerne (uups hva? sjovt at det sker hvert år for netop ham).
"Vi sætter da bare en ekstra time på tirsdag - så har i godtnok timer til kl 4 med hvad pokker?"
Fint med dig... og 41 undervisningstimer til mig?! Troede at man byggede bare lidt op i løbet af sine gymnasieår hvad timer angår, men nix og nej - det skal bare smides i hovedet af en med det samme...
Og X'en har skam også været på banen - som han så tit er - nu er jeg åbenbart blevet usynlig og stum eftersom han nægter at hilse, selvom vi da er venner? Eller er vi nok ikke så? Eller er vi? Who knows. Ja, hvem ved egentlig? Veninderne kaster sig rundt i knægte, den ene er sammen med den ene efter den anden, kan faktisk ikke længere følge med, var det K, J, M eller T??? Nååå okay, det var dem alle tre i denne uge. puha synes det er meget at skulle have igennem sit hoved.
Og så er der fritidsjobbet der skal passes, gennemsnittet der skal tænkes på hvis fremtiden ikke skal ødelægges og ikke at forglemme fødselsdage (enormt mange 18 års) og selvfølgelig udseendet: Håret, tøjet (make up'en slipper jeg heldigvis for) og vægten. Altid den åndssvage vægt. Motion, motion, motion - og 2 liter is og en pizza - man er vel menneskelig.

Ja puha en uge - den føles i hvert fald som en hel del i mit hoved
- slut for i dag, Astrid (men op og svømme om 6-7 timer)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frustrerende uge... er publiceret 24/04-2010 00:47 af Astrid Harboe (bette o).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.