life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvis man ikke kan tage fordøren, så kan man gå ind af bagdøren.

Michelle har ikke haft kontakt med hendes far de sidste år. Bruddet imellem dem skyldes misforståelser og jalousi. Hun har hele barndommen været en fars pige. De to var pot og pande igennem hele hendes opvækst. Det var mig som skulle have konflikterne, og ham som slet ikke kendte denne side af hans lille pige.
Da han ind i hendes spæde voksenliv fandt sig en sød pige, men tilhørende datter – ja så kom problemerne. Nu måtte hun dele det som hidtil havde væres hendes egen – hendes elskede far. Desværre har hun ” arvet ” min tildens til mindre værd, og det kom så sandelig også til udtryk med det nye bekendtskab. Jeg ved at de inderst inde begge meget kede af det, og en smule såret hver især. De har indtil nu ikke kunne sætte sig sammen og fået det talt igennem. Det har gjort mig meget ondt, især fordi at de altid har haft det specielle bånd imellem sig, tros det har hendes far og jeg stort set ikke har boet sammen.

Skrev med hendes far vis sms den anden dag, for holde ham ajour med Michelles gøren og laden. Han fortalte at han havde haft sparsom kontakt med hende på Facebook. Jeg viste slet ikke at hun havde en profil. Hun har ingen computer eller internetforbindelse, så jeg har ikke skænket det en tanke. Nu er det så der jeg vil gøre lid fodarbejde. Jeg vil tale med hendes far om at han skriver noget ofte til hende. Det behøves ikke være lange beskeder – bare lettere interesserne i hvordan det går osv. Tror og håber at de af denne vej måske kan samle lidt op på den tid de har mistet.

Michelle ringede i dag. Hun havde været ved lægen, da hun har fået problemer med hendes hænder er røde, hævede, og betændte. Lægen ordinerede pencilen for stafylokokker. Pigebarnet var ulykkelig, da hun ikke havde nogen penge, og hænderne smertede hende. Jeg sagde at hun skulle falde til ro, og at jeg nok skulle betale. Hentede hende og kørte ind til apoteket. Hun spurte om jeg ikke ville være sponser for en liter mælk og noget pulver kakao. Vi gik efter apoteket over til Føtex. Købte ud over mælk og kakao, noget brød, pålæg og ost til hende. Da hun boede hjemme, tog hun klædeligt på, men det er tabt igen. Vil skyde på at hun vejer omkring 45 kg.

Har fri i dag og til og med fredag. Det køre stadig derud af. To kollega uafhængig af hinanden, spurte i går til hvorfor jeg ikke havde kørt i længere tid. Den kære berøringsangst er gjort til skamme for nogens vedkommende. Det er positiv…

Skal til Ribe og holde status møde vedr. André i morgen. Håber at han har været en god dreng ;-)


Vil takke af og sige go´nat for denne gang

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Små spade stik er publiceret 26/05-2010 22:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.