AV mine stænger!!

I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 dag, 16 timer siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 25 dage siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Først løb jeg med skole-veninden.

Så en times LatinMix.

Så rengøring.

Så badminton. Kropumulige unger, ulige antal. Ingen cheftræner. Dvs. lige to timers fuld skrue badminton oveni hatten.

Mine ben gør direkte ondt. Det kræver vist lidt massage. Problemet er bare at det pt kan mærkes i en sådan grad at jeg ikke helt har lyst til at stige ud af sengen og kravle over efter førnævnte varmecreme. Nitte. No pain, no gain? Then there's a ton of gain here..

På vej hjem fra badminton nåede jeg lige at blive gennemblødt. Som i fuldkommen gennemblødt. Mit undertøj kunne vrides da jeg kom hjem. På trods af vinterjakken. ÆV!!

Fik lige ryddet lidt op herhjemme. Resten er udsat til i morgen. Jeg har jo alligevel hele weekenden!! ..Og det føles virkelig skønt!

Nus er til fest. Fik lige et anfald jalousi. Skrev det til ham. Så kom der fluks en sms tilbage der punkterede det anfald. Great. God følelse. I morges fejrer vi selv at han er færdig i mili. Har købt en roastbeef og fået fat i nogle nyopgravede danske kartofler ad særlig vej. De bliver endda leveret i morgen middag. Med jord på. Autentisk. Guf!

Bedste Ven ringede. Vi havde en lang snak om nyheder, løst, fast og alment sladder. Nice. Fortalte ham om Nus. Hele historien fra start. Han tog hatten af for fyren, at han havde turde komme tilbage efter den behandling han havde budt mig (Nus altså).

Snakkede med begge par bedsteforældre også. Tjekkede lige telefonen. Dagens telefonsamtaler løber op i tre timer. Ikke underligt at jeg synes at jeg har snakket i telefon hele dagen!

Magtede ikke aftensmad. Betalte mig fra det. Fuldkornpizza med jalapenos. Tak skal du ellers ha'! Jeg har spist en kvart, så måtte jeg giver op. Kunne ikke spise mere fordi det var så stærkt. Den nemme løsning ville have været at pille pebrene af, men nix! Det er bare for nemt. Men så er der selvfølgelig også til frokosten i morgen. Perfekt.

Av mine ben. Der er Bodyguard. Har lige indset at jeg vist aldrig har set filmen fra ende til anden. Hm. Og eftersom jeg har misset hele starten bliver det heller ikke denne gang.

Prut.

Hehe. Nus har lige ringet. Han er fuld. Snakker som en vandfald. Der vist savner mig en hel del. Hehe. Det bliver godt at se ham i morgen. Har kun haft lyst til at spørge ham hvornår han kommer omkring seks gange i dag. Så det går jo strålende!!! Jeg er vist en tumpe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget AV mine stænger!! er publiceret 28/05-2010 22:25 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.