Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Hej dagbog

I går var jeg så til koncert i Horsens, denne gang var de AC/DC, og det havde jeg glædet mig til at se for det var et band der med sikkerhed kunne sætte gang i det,
Vi havde siddepladser så vi tog os jo god tid med at kommer der ned, og der var heller ikke mange problemer med at få bilen parkeret, men da vi kom der ned kom problemet .. For det første var der en laaaaaang kø ved øl boden men det viste vi men da vi så skulle finde vores plads så var der proppet hel op på trappen, mennesker stod på tappe så vi opgav at finde pladsen,og blev på tappen, men efter at havde stået der et par nummer og blevet puffer til blev vi enig om at gå uden for og høre det der, lidt meget SKUFFET når man nu endelig har fået bilettet og glædet sig til at se dem live, nå men musikken kunne vi da høre, og den var HEELT SUPER GOD så den kan der ikke klages over ..

CASA Arena Horsens har en tilskuerkapacitet på 10.400, hvoraf 7.500 er siddepladser iflg deres hjemmeside også lukker de 35000 ind så kan jeg godt forstå der ikke var plads til mig .. SURT SURT men, det var nu en fed gang musik,det kan ikke klage over ..

Eller havde vi en hyggelig tur der ned

Hilsen

Flemming

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget AC/DC i Horsens 6/5-2010 er publiceret 06/06-2010 15:02 af Flemming Trier (Tagmusen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.