21 år siden

Bowling og is

Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Jeg var ude og bowle med min far og søster i dag. Ude i Superbowl, 70 kr. pr. pers. og spisning for 49 kr. pr pers. fint nok.
-Det var så snyd da vi bowlede. Nu er jeg jo godt nok ikke helt dårlig til bowling (jo, det er jeg!), men min far var nærmest verdensmester. Strike flere gange i træk. Spare, og mange kegler hele tiden. Maskinen holdte med min søster; altså helt ærligt, det gjorde den altså! Hun skulle skyde, og maskinen fjerner af en eller anden grund ikke den kegle min far havde efterladt i midten, så hun må skyde efter den, rammer, og får strike. Nå Ok da, men hvad så i næste runde? Jo, hun sender bolden så dårligt afsted at den havner i banden og aldrig når op i nærheden af en kegle, men glider til bage igen. STRIKE!! -Igen. Altså to gange i træk. I tredje runde, sender hun endnu en kugle ud i banden, MEN den hopper op ad den igen i enden, og rmmer keglerne!! -Eddermukne snyd det der. -Hvad sker der når jeg spiller? Jo, jeg sender bolden perfekt afsted, men får hele tiden KUN VÆLTET DE MIDERSTE KEGLER!! -Eller også så sidder mine fingre fast, eller også får jeg sendt kuglen den forkerte vej (ups?).
Bagefter spiste vi (eftermiddag). Salat, dressing, røsti/pomfrits og Kalve-/okse-/skinkekød. Namnam. -Jeg blev SÅ PROPPET.
Bagefter prøvede jeg et motorcykel spil, øv, jeg kunne kun nå til anden runde, der gik tiden for hurtigt.
Så skød vi. Det har jeg forbedret mig noget i. Ham der satte det op sagde også at det var godt skudt, men far fik "naturligvis" Bulls EYE. (Men jeg skød dog generelt bedst) Sagen er også den, at jeg pludselig fik afvide hvordan jeg skulle sigte ordentligt. Der var lige en ting jeg aldrig har vidst, nemlig at sigtekornet skulle holdes i samme højde som det man placerer det i mellem. *Gosh* -Jeg har altid holdt den i bunden af det. Intet under jeg har ramt så skidt før hen. Altid for lavt åbenbart.
Tilsidst endnu et spil bowling, det gik lidt bedre. Jeg fik en andenplads over Lonnie som ellers "vandt" den første runde (resten vandt far).
Vi gik der fra, og hen og besøgte Daniels gravsted. Det var første gang jeg var der. Der manglede gravsten endnu. En grav uden gravsten, er som et menneske uden man kan se ansigtet. Ret bart. Jeg må op og ligge nogle blomster en dag. Måske allerede i morgen. Jeg kan godt huske at jeg har fortalt Daniel at jeg beundrede ham. Godt jeg nåede det.
Vi sluttede af med Mars-isbarer. Jeg havde ellers troet at jeg var for proppet. -Mødte Hans Olfert(kunne på det tidspunkt ikke huske ans navn), som er Hansoves(stedfar) kajak-ven. Han præsenterede os for sin kone som "Hans Oves døtre" (uheldigt da det var foran min far). Lonnie troede at han var en af mine kørerlærer (typisk hende ikke at kunne genkende ham). Jeg anede ikke rigtig hvad jeg skulle sige til ham, så det var da godt at hans kone sagde at de skulle hjemad (havde de ægteskabsproblemer?).

Nå det var vist alt, nåja, og så var der pizza da vi kom hjem, sig mig er vi ædemaskiner?? Spiste alligevel en kvart (Skal lige fortælles at de var MEGET tygge og store).

Knuz

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bowling og is er publiceret 13/04-2003 20:23 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.