Øde strand - tidlig morgen

Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
6 år siden
Så startede sæsonen... Den der siger at når vejret er godt (som lige nu), så skal bil, kaffe, nabo og to store glade hunde pakkes og vi skal af sted på stranden, før alle andre vågner.

Trillede bilen ud klokken 5. Pibende hunde på bagsædet, som pludselig gættede hvor vi skulle hen og så tulle gennem den mennesketomme by. Det var diset, faktisk tung ærtesuppe det meste af vejen. Sneg os af sted med 40 i timen, så vi kunne se vejen bedre.
Parkere på den tomme parkeringsplads, hvor kun måger, svaner og ænder tuller rundt. Hunde der vælter rundt, for at komme ud, helst inden hjulene er standset. Så ud.
Turen over broen, langs de vilde rosenhegn og så endelig - sand mellem tæer og trædepuder. Dér ligger vandet og glimter.
Den ene hund er hurtigt ude. Plask-plask-plask!
Tyve meter line holder hende tilbage, selvom hun helst vil svømme til Sverige. Den anden hund, min egen Max har stor mistro til alt, hvad der handler om vand, men tør dog godt stå i kanten og skrabe i det våde, tunge sand. Til sidst smider han sig og holder øje med at hundeveninden ikke svømmer for langt ud.

Kaffe på badebroen til lyden af små bølger og duften af hav. Der er ikke et øje, andre end os, og verden er nyfødt.

Mågerne skriger og dykker omkring os. Solen er begyndt at skinne. Den hænger som en diset hvid skive på himlen over os. Vandet er blødt, rent og lige til en dukkert. Tørre over en sidste kop kaffe, før vi kører hjem. Sikke en start på en vidunderlig feriedag. Ah...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øde strand - tidlig morgen er publiceret 29/06-2010 07:28 af Mikala Rosenkilde (Mikala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.