11 år siden

kærlighed

En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
2 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvad er kærlighed egentlig? nogle mener at det ikke kan forklares, andre at det har en videnkabelig årsag......hvad jeg mener? Helt ærlig så ved jeg det ikke? Jeg tror jeg vælger at tro på den romantiske version, versionen hvor at man ikke kan forklare det, man ved bare at man har fundet kærlighed. Jeg har altid elsket min familie, mine venner, men denne gang er kærligheden anderledes. Det kilder i maven, jeg smiler hele tiden, og tankerne kredser kun om den ene person, som jeg ved at jeg elsker.....min kæreste.

Vi kom hjem fra ferie i lørdags, og siden da har min kæreste og jeg været sammen, jeg er praktisk talt flyttet ind hos ham i denne uge.Jeg har arbejdet de sidste to dage, den ene dag 6 timer igår 9, og 9 igen idag. Det er hårdt, især fordi der ikke sker så meget lige i øjeblikket i butikken, men jeg kan godt lide det. Kan godt lide at have med folk at gøre, at være hjælpsom. Jeg har faktisk arbejdet i butik siden jeg var 14 så jeg har da lidt erfaring fra tidligere. Desværre er der sket noget, så det ikke er sikkert at jeg kan beholde mit job efter ferien, så jobjagten er gået ind igen.

Hvad er der ellers sket siden sidst jeg skrev? jo har været ude og løbe, stor bedrift herfra. Løb med min kærestes lillesøster. Vi kommer rigtig godt ud af det, og har det rigtig hyggeligt når vi er sammen. Hun havde planlagt et helt program, som både indeholdte hurtigløb og yoga. Kan virkelig godt mærke at min form ikke er hvad den har været, har spillet håndbold på rigtig højt plan før, men havde ikke lyst mere, så jeg stoppede. Siden da er min form bare gået ned af. Men nu skal det være slut, vil prøve at løbe et par gange om ugen, det må være mit mål.

Bliver nødt til at gå nu, skriver snart igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kærlighed er publiceret 29/07-2010 07:22 af Henne.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.