Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Fik en anatomisk forklaring om organismers opbygning set ud fra en so, af Claus. Ikke forstået på den måde at der er nogen sammenligning, men som slagter er det det mest nærliggende at forklare. Derved kan jeg konkludere at der primært er mine filer og mørbrad der er ømme.

Er begyndt ved maskinerne. Fik i går en foreløbig trænings vejledning og en anbefaling af brug deraf fire gange om ugen. Har på computeren lagt en slagplan, som jeg så vidt som mulig vil følge. Indtil videre, så har jeg hviledage onsdag, lørdag og søndag. Dvs. at jeg er ved maskinerne fire gange, plus to gange hold. Selv om det er utrolig hårdt, så kører jeg på. Er fast besluttet på at nå mit mål.

Jeg har meget tøj som jeg pt. ikke kan passe. Har gemt det for hvis nu jeg tabte mig. Nu er det ikke mere hvis, men når. Prikken over i´et er at jeg har mistet noget af min appetit – hvilket er en sidegevinst. Jeg har igennem flere år tillagt mig det der svare til hvad en havnearbejder kan spise, og han kan godt tage fra skal jeg hilse og sige.. Håber at jeg kan fastholde det og ikke mindst afholde mig fra at spise fra min slut forbudt liste. Er blevet anbefalet at skrive en må godt liste, men det synes det er unødvendig. Når jeg har skrevet hvad jeg ikke må, så er resten åbenlyst.

Skal have lagt lidt fra hånden i dag. Starter jo på arbejde ca. kl. 03.30 i morgen, så energien derefter er ikke så stor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig ved godt mod er publiceret 20/08-2010 16:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.