Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Var til samtale i går i 1½ time – hvor jeg blev vejet, målt og fik lavet en Tanita Body Composition Analyze. Jo jo fint skal det lyde, men bmi´en og fedt procenten havde ikke så fine toner at spille med, men det kom ikke bag på mig.

Deltog for første gang i Slank Zumba i dag. Skal lige sige at det trækker tænder ud. Opgav stort set at få armbevægelserne med. Havde nok i at forsøge med at holde balancen / rytmen – uden jeg spændte ben for mig selv. Da vi skulle lave nogle bevægelser med overkroppen - trak jeg mig også lidt. Havde ikke den midst ideelle bh på, men det er der råd for til næste gang.

Claus støtter op om mit projekt, og har indvilliget i at bytte vagter. Dvs. at jeg fremover køre aften / nat mandag / onsdag i stedet, da slanke holdene er tirsdag og torsdag.

Skal til træningsvejleding på torsdag formiddag, og til Slank basis om eftermiddagen

André er lidt i vildrede i disse dage. Hans dom som er til at se en ende på - skaber mange spekulationer. Han har kørt sig selv op på et højere stadige, hvor alt uoverskuelig gøres. Ser syner overalt i form af, at han mener hans chef ikke taler pænt til ham. At den tilsynsførende ignorere ham. At det hele også kan være lige meget osv.
Han har en ide om at han helst vil bo i en alm. lejlighed, med tilsyn udefra. Kan sagtens følge ham, men også være bekymret mht for mange skiftende medarbejder. Ved at det engang imellem er et problem der hvor han er nu, og ved at hvis han får en af hans negative ture, så er der ingen som kommer ind til ham. Jeg mener stadig at den bedste løsning er, at han kommer til at bo i en form for fællesskab med egen lejlighed. Et sted hvor han kan fungere selvstændig, men samtidig også har mulighed for at få hjælp og støtte – hvis det kræves. Men nu må vi se. Der er møde på stedet d. 1/9 og derefter er vi alle forhåbentlig meget klogere.

Svigermor kommer hertil i morgen formiddag. Hun skal videre med båden til England på torsdag. Svigerfar er allerede kørt hjem for et par uger siden

Må hellere få støvsuget før svigermor kommer. Vi nødig hænges op på min tidligere kommentar.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Startskuddet er publiceret 17/08-2010 22:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.