Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Fitness
Peter
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
5 dage siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
I morgen skal jeg ind på motionscenteret til samtale. Er noget spændt på hvor meget svinet må svede. Må tælle gram som jeg tæller kroner når der er noget som skal overstås. Desværre kan jeg ikke nøjes med at bide tænderne sammen de 5 – 10 min, som når jeg har kunder. Kan selvfølgelig overføre de besværlige til min nethinde, og derved afreagere. Hold da op – de skulle bare vide.
Er begyndt at skrive en slut forbudt liste. Regner med at den stille og rolig bliver længere og længere. Har et par ting jeg gerne vil smage den sidste gang. Selvfølgelig ikke helt den sidste, men fremover i mindre målestok. Jeg har meget at lære og heldigvis for det.

Jeg skal også til læge i morgen. Det huer mig ikke. Den mindste skal have særlige omstændigheder i hjemmet, for at få SU som udeboende. (for eksempel meget trange boligforhold eller langvarig sygdom). Og hvad er så mere nærliggende at bruge – ja det er mig. Synes at det er lidt træls at jeg skal lægge navn, og ikke mindst sygdom til. Men ak….Knægten har jo drevet mig til vanvid – både før, under og efter sygdommen, så det er jo ikke helt løgn.
Hans sammenbonende af en pige, er vist allerede ved at gå op i limningen over hans manglende deltagelse i de daglige pligter. Men hun har fat i den lange ende, da det er hendes lejlighed. Er spændt på hvordan det vil forløbe. Vi er blevet enig om at hvis det ikke går, så må han sig finde sig en anden bolig. Vi gider ikke de sure miner eller utilfredse svar mere.

Havde en rigtig sove dag i går. Stod op kl. 03.00 og tog på arbejde. Kørte hjem midt formiddag og sov et par timer. Det var meningen at jeg skulle af sted igen, men jeg kunne slet ikke komme op til overfladen. Gik i seng kl. 17.00 og sov til Claus vækkede mig kl. 03.00. Jeg vil atter finde min seng, men denne gang kan jeg sove længe. Skal først op kl. 06.00

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Epoke er publiceret 15/08-2010 21:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.