Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor er jeg dog glad.
Det er glæden ved at dele tanker med en anden uden grænser. Jeg har ikke rigtig lyst til at sove. Jeg ved min krop har brug for det, men jeg har alligevel lyst til at blive oppe. Selvom det smerter i min ryg. Jeg har siddet foran skærmen i et par timer nu. for at skrive.
Hvor er det dog forunderligt når en trang til at skrive kan holde en kørende. Søvnen bliver trængt i baggrunden. Jeg har ikke så meget andet at lave. Det er ikke så mange vågne i dette øjeblik tænker jeg. En søndag aften efter midnat. og dog er der stadig 8 online. Jeg har sløset min dag væk. Siddet og snakket med det kære gamle røvhul Søren Møller. Han siger altid han er et gammelt Røvhul. Men han besidder en fantastisk energi. Han ligger inde med værdifulde holdninger og budskaber og han har inspireret mig meget.
Studiet burde være vigtigt for mig, men jeg kommer hele tiden til at trænge det i baggrunden. Gad vide om ddet bliver anderledes når jeg flytter. Når jeg sidder i en lejlighed alene og højskolen ikke frister mig til at gå ud og kigge. Frister mig til at finde nogle at hænge ud med. Det var sådan jeg skrev SRP. Alene hjemme. En af de bedste stykker arbejde jeg har produceret.
Jeg er spændt. Men også bange. Bange for at blive for ensom.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glæde er publiceret 27/09-2010 00:41 af Matthias Ragnarsson (Ragnarsson).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.