Kvalmen er et godt tegn..

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
..og hvis man holder sig for næsen og tænker på chokolade, når man skal spise lever, så... ja, det ved jeg ikke, for det virkede aldrig for mig ;)

Men selvfølgelig er kvalmen en form for 'god ting', for uden den, ville jeg heller ikke være så sikker, trods test, på at jeg er gravid. Men puha..det er virkelig slemt i øjeblikket, og lørdag blev jeg først menneske omkring kl.16 og i dag kæmper jeg med det i skrivende stund. Jeg vågnede ikke op med det, men blev så også bekymret, da det ikke komme lige med det samme. Det var nok bare den halve liter juice jeg har slugt, som afhjalp det lidt..

Ellers går det fint. Bedste er rigtig glad, og min mor har også givet udtryk for at hun er glad og slet ikke kan forstå det. B fatter ikke helt at jeg ikke kan så meget, som jeg plejer, men så kan jeg heldigvis sige fra :)

Jeg var hos lægen i går, og hun er rent ud sagt en dum ko. I stedet for at fortælle mig om hvad der nu skal ske og høre om jeg nu spiser de rigtig vitaminer m.m., spørger hun om jeg har nogle spørgsmål... Det er lissom hende, der er lægen, så mon ikke hun kunne starte ud med at forklare, og så bagefter spørger om spørgsmål. Den gynækologiske undersøgelse vil jeg slet ikke begynde at beskrive, for så bliver jeg tosset igen, og jeg har besluttet, at hun aldrig nogensinde skal få lov til at røre mit underliv igen - aldrig har det været så ubehageligt, og da jeg nærmest råbte: "Av, for helvede!", gloede hun bare på mig... SO!

Jeg har ikke hørt noget omkring jobbet, og jeg har egentlig heller ikke tænkt så meget på det, andet end at jeg ikke helt ved hvad jeg skulle gøre, hvis de tilbød mig det..

Nå, men sofaen kalder - vil se om jeg kan få det halve stykke toast ned..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvalmen er et godt tegn.. er publiceret 28/09-2010 08:33 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.