13 år siden

Ej fanatisk

Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Selv om det måske kan virke sådan.

Det som drager mig ved fitness, er at der en samhørighed blandt brugerne af centeret, og så de fantastiske instruktør som er gode til at hjælpe og vejlede Der er tre katagoriger der.. En der som jeg der vil tabe sig. To som vil vedligeholde deres vægt, og tre som vil styrke deres krop.
Jeg har tabt 1,2 kg på de sidste fjorten dage, så jeg har tre uger til at tabe mig yderlige 1.6 til at nå de første 10 kg. En skrev til mig, at hendes mål var at holde vægten julen over. Det har jeg taget til mig som det næste mål. De sidste 15,5 kg bliver engang i det nye år.
Jeg har lavet lidt om på mine træningsdage. I stedet for at holde fri om onsdagen hvor jeg skal arbejde om eftermiddagen/aften, så holder jeg fri fredag. Har brug for alt den søvn før weekenden – hvor jeg nu skal arbejde fredag, lørdag og søndag aften/nat.

Jeg var ved at stikke af med en hund onsdag aften Kørte med en af byens misbruger, som netop havde fået hunden gratis at en af hendes ” venner. ” Den var ca. 6 mdr. og en dejlig bladning af en lab og et eller andet. Tilbyd hende at købe den af hende, men hun ville lige selv prøve at få det til at fungere. Gav hende mit telefon nr. hvis hun ombestemte sig. Desværre betalte hun med 500 kr. - vilket ville sige at hun havde nok af penge til d. 1/11 ( i dag ) Håber at hun ringer.

Må hellere komme i bad. Det vare ikke så længe før futte ringer og spøger om jeg er klar. Det er ikke sådan at have ansatte i dag ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ej fanatisk er publiceret 29/10-2010 12:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.