Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
10 år siden
Brakvand
Marie Martin...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
2 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
8 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
15 år siden
Vores hundebasse tror at hun er gravid. Hun gør mere end ellers og piver som om vi napper hende. Det sidste kan dog mindskes ved fysisk kontakt. Næsten alle sine pivedyr er samlet inde i sengen – hvilket vi skal være opmærksom på, da vi ellers kan starte en hel koncert derved..
Normalt er hun en ” far ” hund, men pt. er jeg også god nok. Det plejer ellers at være sådan, at hvis jeg går i seng først, eller hvis Claus ikke er hjemme, så ligger hun med enden til mig og hovedet mod døren. Men den sidste uges tid har hun lagt i arm med mig, og når jeg har vendt mig om, så har vi lagt ryg mod ryg. Noget jeg ofte gjorde med den forrige hund, som dog var noget mindre.
Jeg ringede i går til dyrlægen mht. om der er noget som kan hjælpe hende igennem dette. Det er der, men der vil gå et par dage før det virkede, og da hun har haft det sådan i ca. en uge, så vil det næste være omsonst at påbegynde sådan en behandling.

Mindste manden kørte som sædvanlig i skole i går. Der gik ikke mere end en halv time før jeg blev ringet op af en kærer. Fornemmede straks på hans stemme, at der var noget galt. Han fortalte at en af de andre medstauderne havde sparket mindste manden i hovedet, imens han havde siddet på gulvet. Fortalte endvidere at den pågældende knægt på kun 16 år – var blevet bedt om at tømme sit skab og forlade skolen. Samtidig anbefalede læren at det blev politianmeldt.
Claus stod op imens jeg talte i telefon med læren, og fangede straks alvoren i samtalen. Han skyndte sig i tøjet og kørte over på skolen. Derfra gik det videre til skadestuen, tandlægen og til sidst ind på politigården. Gerningsmanden er anholdt og har tilstået. Det betyder at han får en straks dom til afsoning med det samme.

Vi har talt om at det er synd at en ung knægt på denne måde har ødelagt hans uddannelse og straffeattest. Endnu være må det være for forældrene.

Mit fitness har været lidt øv i denne uge. Mandag valgte jeg to hold af . Gjorde i stedet rent herhjemme. I går sov jeg lidt for sent og længe, at kroppen ikke var fit for fight, så jeg meldte også 2 hold fra der.
I dag skulle jeg have haft 2 timer, men det blev også meldt fra, da jeg skulle med min far til tandlæge. I morgen har jeg 3 timer og så 2 fredag, og som jeg SKAL til.

Lige om lidt ringer futte for at spørge om jeg er klar, så jeg må hellere komme i tøjet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indbildsk er publiceret 03/11-2010 14:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.