13 år siden

Ikke en dyt

Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er min nr. to fridag og jeg har ikke fået noget lagt fra hånden herhjemme. Det irritere mig. Har indtil nu deltaget syv lektioner i fitnesscenteret i denne uge, så jeg har ikke helt lagt på den lade side. Har netop talt frem til, at jeg har booket mig på 46 hold inden dåben 21/11. Så mon ikke at jeg når mit mål inden da.

Vil ind i mit skab fyldt med ingenting i morgen, og se om jeg kan finde nogen bukser som jeg passer bedre, end dem jeg bruger til arbejde. Der går lidt Onkel Joakim over mig mht. at købe nye bukser.

Vi har haft en kontrovers med den mindste. Han mente at det er nok med en ansøgning vedr. læreplads. Fik ham op i det røde felt i går – hvilket er det som skal til før han reagere på hvad vi siger / beder ham om. Det er så p…e irriterende at det skal være sådan. Han fik ellers en flot evalueringsrapport fra Mercedes, Ud af 10 punkter, var syv særdeles tilfredsstillende, samt tre meget tilfredsstillende. Jeg er overbevist om, at det er ikke noget de bruger i flæng og slet ikke pga. at jeg har tilknytning til dem.

Vi har netop mistet 3 store kontrakter. Dvs. at det som jeg kalder 7 ugers helvede i sommerferien, bliver til 52. Er overbevist om at det kommer til at koste mange chauffør deres job, samt nogen vognmænd deres bevillinger. Der er dog yderlige en kontrakt som er altafgørende for om jeg fyre futte – hvilket jeg vil være meget ked af. Han er en rigtig god mand, både indtægtsmæssig, men også som person..

Vores jule vagter er blevet offentliggjort i dag. Heldet har været med os i år og vi har fået nogen gode vagter. Der er dog et lille men. Juleaften starter vagten kl. 19.00. Overvejer at spise julemenuen omkring kl. 12.00 i stedet. Vil gerne have lidt julehygge sammen med min far. Hvad ungerne angår, så ved vi endnu ikke om de er hjemme eller ej.

Vil smutte i seng. Har ingen timer i fitnesscenteret de dage hvor jeg skal arbejde, med en undtagelse af fredag – hvor der er sneget sig en enkelt times stram op.

Nat nat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke en dyt er publiceret 26/10-2010 22:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.