Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
No name girl
8 år siden
Hey dagbog, Idag har jeg støvsuget min udestue..det skulle jo også gøres..også stiller jeg nok min 2. chili plante ind i min varme stue også..efter jeg har skrevet min dagbog. Anyway..så gav jeg også min mor 4 lys, som jeg havde købt den anden dag,..det skulle været en slags advents gave..men tænkte eftersom det er lys, må jeg hellere give hende det i god tid..så der kan nåes at lave en dekoration..

Ellers var der en der ringede på min dør, flashede et skilt..og spurgte om jeg kendte noget til, hvornår min nabo kom hjem..manden måtte bo i et hus i et villa kvarter, for her i slum kvarteret kender de fleste ikke deres naboer..og jeg kender ikke en eneste,.ikke at jeg gør en indsats for at kende dem...jeg har motto'et "you leave me alone, i leave you alone" Det eneste jeg ved er, at manden har brugt min måtte til at tørre sine jord..beskidte sko af på...og at ham neden under, vejer et halvt ton, er døvstum og iøvrigt ikke har nogen lugtesans...altsammen kunne jeg se på ham..han puster konstant, kan intet sige..eller høre..og han stinker forfærdelig..så det er ikke en person man har lyst til at møde i en lys opgang.

til den ene side, bor der en familie af muslimske indvandere..datteren kan god dansk, bære tørklæde pludselig..hvilket betyder hun har nået en vis alder...hun har åbenbart sit mit navn på skiltet nede i opgangen, for hun hilser på mig ved navn..jeg bryder mig ikke så meget om at børn hilser på mig ved navn..og jeg ikke kender dem..til den anden side er ham den hvis skægede der altid kigger ud af vinduet..Nej, jeg ved ikke så meget om folk..bare hvad jeg logisk kan regne mig frem til, ved handlinger og udseende.

Men da det ikke var de andre, men lige precis den nabo som jeg aldrig havde set, kunne jeg ikke fortælle manden med skiltet noget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en med skilt er publiceret 06/11-2010 18:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.