Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Min mand var på vej hjem fra Århus i søndags. Han lagde ud til en overhaling af tre lastbiler og samme antal biler. Midt i overhalingen, så han en civilpolitibil med udrykning .komme meget hurtig bagfra. Han havde valget imellem at presse sig ind – hvilket ville sinke den bagved kommende, eller at lave en kick down. Han valgte det sidste, og i løbet af nul komma fem var han oppe på en hastighed af 180 km/t. Da han var trukket ind og lod politibilen passere – hilste betjenten på passagersædet anerkende på ham. Vi har efterfølgende grint lidt af, hvad de andre bilister mon tænkte da han i overhalingen havde en politibil efter sig.

Var med min far på sygehuset i dag. Det var vedr. hans nyre. Det var uændret siden sidste gang. Hans nyre funktion er på ca. 25 procent – hvilket var som ventet. Jeg forespurgte til evt. dialysebehandling på sigt – hvilket han svarede, at det muligvis kunne blive aktuelt hvis den kom under 20. Fortalte at både min far og jeg havde kendskab til dialysebehandling via vores arbejde, så vi viste godt hvad det indebar. Men indtil videre, så slipper han for det.

Svigermor kom i onsdags. Det kræver opmærksomheden et anden sted. Kan godt lide at trække mig tilbage engang imellem, men det synes jeg ikke at jeg kan være bekendt. Med undtagelse af 10 min lige nu ;-)

Vil ind og sige godnat til svigermor. Har fire hold i morgen, så jeg skal gerne være frisk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Motorbølle er publiceret 08/11-2010 22:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.