Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
brænde
Peter
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Måtte lige krybe til korset og ringe til Snutten og få en ordentlig snak. Om frk. X-kæreste i forhold til Teak og mig selv.

Jeg har kendt manden siden d. 24. oktober. I skrivende stund er vi ikke længere end d. 9. november. Jeg skal vist liiiige slå lidt koldt vand i blodet, og hidse mig ned.

Hvis hun har været i hans liv så længe som 5-6 år, jamen så forsvinder hun ikke bare sådan lige. Det hjælper at jeg er dukket op, men det vil stadig tage noget tid.

Det skal jeg affinde mig med, for noget andet ville kunne skabe unødvendige kurrer på tråden - og det ville være dumt. Han skal selv ekspedere hende ud, og det stoler jeg også på at han gør.

Det vi har er bare så nyt og skrøbeligt, at jeg helst så det gjort i går, hvis ikke dagen før, men det sker bare ikke sådan.

Jeg må lige have vendt energien, og så fokusere på at lave et godt forhold til ham, i stedet for at dræbe det ved at køre for meget rundt i det gamle.

Det bliver svært, men det må være det der skal til..
Må virkelig blive bedre til ikke at stresse sådan rundt, men det er bare så nemt liiige at klemme lidt mere ind i det i forvejen ret pressede skema..

Suk..!

Tænke, tænke, tænke!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Status.. er publiceret 10/11-2010 10:41 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.