Vi skal, Femi, os to..

Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Uh så kom jeg hjem fra Bryllup i London, det vil sent blive glemt..

Kaos på vej til lufthavnen, søster sad fast grundet en nedfalden køreledning, så turen startede turbolent - og endte ligesåledes..

Det må blive en senere update..

For jeg kom hjem til Teak i går.. Det viste sig først, at han havde været og ringe på, men ikke kunne komme igennem til dørtelefonen, var kørt hjem for at hente telefon - for at ringe - æv.. Nå, men handle måtte vi, så han kom igen..

I går stod jeg op klokken fire engelsk tid for at komme hjem, så mit humør var ikke ligefrem sprudlende på nogen måder overhovedet - søster havde været lidt irriterende, så mit happy face holdt ikke så længe som beregnet, og da jeg snublede ud af hans bil, blev der bandet tilsvarende grundigt - ups! Men det hjalp..

Med humøret igen i topform, kørte vi hjem til ham - der blev arbejdet fra begge fronter - mens han ordnede aftensmaden..

Jeg kunne ikke fraskrive mig at være træt, og det endte med skrublerier.. Havde givet udtryk for savn mens jeg havde været væk, og det var ikke blevet gengældt.. Min hjerne kørte på højtryk i går, for at finde af hvorfor..

Femi-klovnen turde selvfølgelig ikke spørge direkte, så jeg spurgte om han havde gjort noget han havde fortrudt i de seneste tre-fire uger, som er den periode han har kendt mig.. Der kom (heldigvis) et promte nej!. Puha, så langt så godt.. Han stillede mig samme spørgsmål, hvortil jeg kun kunne ryste på hovedet..

X'en blev bragt på banen igen - det samme gjorde Holbæk-turen.. Denne gang mest køreturen tilbage, hvor fokus var på min plads på bagsædet med tre hunde og deres dialog på forsædet, hvor det havde lydt på dem som var de stadig sammen.. Fik fortalt ham, at havde der ikke været kærlighed på banen den aften, jamen så var jeg nok dampet af.. For good.. Det fik ham til at kramme lidt fastere.. Og fortsætte med x-fortællinger; han havde snakket med hendes lillesøster i forbindelse med noget bil-halløj han skulle ordne - hun havde fortalt at x'en var blevet den mest mavesure søster nogensinde..

Samtalen skiftede til at handle om møde med svigermekanikker.. Han er blevet budt med fredag, hvor turen går i teater med en ganske stor del af den pukkelryggede.. Han tænkte sig dårligt om, før han sagde ja til at tage med - så fredag går turen til Odense Teater og Peters Jul.. Har fortalt de gamle om ham - og hans hunde - min mor lagde ud med: "Nu ikke flere psykopater vel?" Ha ha - men skræmmende..
Han fortsatte med at han var glad for at jeg havde mødt hans forældre - selvom hans far havde syntes det var noget akavet, at frk. x også var der.. (Tak til ham for den kommentar!)
Og hans mor - jamen der var jeg da gået lige ind.. Sejt!

Og hvad angik mine forældre, jamen så mente han at jeg var smart nok til ikke at slæbe noget med hjem, som man havde tænkt sig at holde på i et godt stykke tid.. Merci til Teak!!

Vi ligger tit bare og betragter hinanden.. Jeg er helt tosset med det.. Bare stilhed, lidt aen, lidt sporadisk pludder og nydning.. Det er fedt..

Fik spurgt ind til det der med at savne - han fortalte at han ganske enkelt ikke gør sig i sådan noget følelses-halløj.. Jeg kunne ikke lade være med at smile lidt af ham indvendigt, for jovist han gør, han er vist bare ikke selv opmærksom på det.. Omfavnelserne, krammerne, den der higen og holden fast han har - og måden han pakker ting ind på, jamen det bliver ganske enkelt ikke mere følelsesbetonet.. At han så ikke lige kan skrive at han savner mig, tja, det må jeg bare affinde mig med - han skriver så meget som jeg så - fik lært - roligt kan tolke som det samme..

Jeg synes rigtig godt om hvor jeg er på det forholdsmæssige plan, alt andet ville være utaknemmeligt..

Til gengæld er jeg ved at dø af stress og dårlig samvittighed over mine skolesager og mangel på udførsel af samme - så min aften i aften står i DTU-bibliotekets tegn..

Akut er behovet for at få skrevet noget om hvordan man opdager peanutrester i madvarer samt noget om nogle ståltyper og rør.. Det bliver en lang aften, en kærestefri aften ser det ud til, og desværre nok også en aftensmadsløs aften - der er simpelthen ikke tid..

Kærestemanden lavede da i øvrigt lige den bedste, da han stod og lavede mad i går:

"Femi, vi skal i byen"
"Nå da.?"
"Julefrokost med firmaet. 4. december. Jeg har sagt vi kommer"
"Spændende!"

Han tænker "vi".. Han vil gerne have mig med rundt - vise frem osv..
Han mener "vi" skal i god form - så vi er hoppet i svømmeren en gang i ugen - første gang var noget sjovt, nøej hvor er manden dog i dårlig form!! Hehe.. Og det blev jo ikke bedre af at jeg "trak" ham med frem og tilbage, ved at svømme forrest..

Turen går i svømmeren igen i morgen, hidr!

Må have fundet min gamle badedragt frem, synes bikinien havde lige lovlig svært ved at holde fast på det hele - enten er den blevet større eller også er damen blevet mindre.. Vægten siger det sidste - ikke meget - men åbenbart nok til at bikinien kan gemmes væk..

Nå, stress!! Jeg skal nå det hele på ingen tid..

Kære Gud!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi skal, Femi, os to.. er publiceret 16/11-2010 12:48 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.