Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Har fået lov til at tage hjem til i morgen kl. 07.00, men er offencielt indlagt. I morgen skal jeg igennem flere MR scanninger og en rygmarvsprøve. Hvis der er en udposning i hovedet, så bliver det med direkte afgang til OUH.

Jeg er træt i hovedet efter at have været på sygehuset i fem stive timer i dag. Pga. pres på afd. gik der en time og tre kvarter inden vi kom ind til samtale. De var uforstående over for hvorfor jeg ikke var kommet der før. Mente faktisk, at jeg allerede skulle have været henvist i fredags hvor jeg var ved vagtlægen. Jeg kunne kun fortælle om den prosedyre jeg havde været igennem med vagtlægen, super akut henvisning fra egen læge, og til sidst aflysninger fra afd.

Synes at jeg har haft nok at sloges med de sidste fem år med depressioner on off. Føler for første gang at jeg er velmedicineret på den front. Er super glad for at jeg er kommet dertil, samt at jeg har fået overskud til at motionere de overflødige kg. af. Har aflyst de fleste af mine fitness timer i denne uge pga. ufrivillige tåre ved fysisk aktivitet.

Claus og mindste manden er kørt efter pizza. Er fuldstændig ligeglad med slankekuren i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indlagt er publiceret 25/11-2010 17:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.